Anaokulu Çağındaki Çocuklar İçin “Tuvalet Eğitimi ve El Hijyeni Eğitimi” Gerçekleştirildi.
10 Mayıs 2024

Hastanemiz Eğitim Hemşiresi Havva KEÇE ve Kalite Yönetim Sorumlusu Sevgi YILDIZ DURAN tarafından Yüksel Torun Anaokulu öğrencilerine el hijyeni ve tuvalet eğitimi konularında eğitim verildi. Eğitimde deneysel uygulamalarla çocuklara el yıkamanın önemi gösterildi. Çocuklara hijyenin önemini kavratma, mikrop, bakteri, virüs gibi kavramları öğrenmelerini sağlama, ellerin ne zaman kirlendiğini ve doğru el yıkama yönteminin önemini kavratma amacıyla verilen bu eğitimde, eğitim materyalleri görseller ve deneylerle zenginleştirildi.
Eğitim öğrencilerimiz ve öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi. Hastanemiz ile koordineli şekilde çalışmalarından ve ilgilerinden dolayı ayrıca Yüksel Torun Anaokulu İdaresi ve Öğretmenlerine teşekkür ederiz.

yksltrn1
yukseltrn2