Hastanemizde düzenlenen törende, hastanede çalışan ve 25 yılını dolduran personellere Başhekim Dr.Ersin MAHMUTLUOĞLU ve hastane yönetimi tarafından plaket takdi edildi.
09 Haziran 2022

Erzin Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve 25. hizmet yılını dolduran personellere plaket takdim edildi.

Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin MAHMUTLUOĞLU, Başhekim Yardımcısı Dr. Bahadır Remzi BÖLÜKBAŞI,  İdari Mali İşler Müdürü Gökhan ÖRTLEK, Müdür Yardımcısı Ahmet PANCAR, Sağlık Bakım Hizmetleri Sorumlusu Hatice ULAŞ, İdari Birim Sorumlusu Hasan TOK ve birçok personelin katıldığı törende konuşan Başhekim Ersin MAHMUTLUOĞLU, “Yıllardır verdiğimiz sağlık hizmetinde özverili çalışmalarıyla yanımızda olan çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Hedeflerimiz doğrultusunda büyüyerek en iyi şekilde sağlık hizmetini verme yolunda gün geçtikçe daha da ilerliyoruz. Bu konuda çalışanlarımızın özverili çalışmasının katkısı oldukça fazla. Kurumumuza uzun yıllardır hizmet vermiş hala da vermekte olan personellerimiz bizim için çok kıymetli. Biz de bir ahde vefa örneği olarak bugün onların bu özverili çalışmalarını bir plaketle taçlandırmak istedik. Onlara hastanemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

1.jpeg
4.jpeg