Klinikten Haberler
01 Temmuz 2022

Hastanemizde 24 saat pratisyen hekim, olmak üzere acil serviste hizmet vermektedir. Hasta Acil biriminde muayene edilmekte ve sonrasında ileri tetkik gerekiyorsa buradan gerekli birime yönlendirilmektedir.  Acil servisimizde laboratuvar, röntgen, hizmetleri verilmektedir.

ACİL SERVİS BÖLÜMLERİ

MUAYENE ODASI

Hastalık gruplarının muayene ve tedavisinin uygulandığı odadır.

MÜŞAHEDE ODASI

Hekim değerlendirmesi sonrasında gözlem altında tutulmasına karar verilen hastalar bu odaya yönlendirilir. Müşahede odasında tüm yatak başlarında oksijen ve vakum sistemi bulunmaktadır.

LABORATUVAR

24 saat boyunca Acil servise, mesai saatleri içinde polikliniklerimizde hizmet veren tek laboratuvarımız bulunmaktadır.

RÖNTGEN

Acil Servise ve mesai saatleri içerisinde polikliniklerimize başvuran hastalarının radyolojik tetkiklerinin yapıldığı birimdir.